Header afbeelding

Zonwering zomer

Als de zomer in Nederland aanbreekt, is de zonwering niet aan te slepen... Iedereen wil natuurlijk zo optimaal mogelijk van de zonnestralen kunnen genieten. Maar ook voor verkoeling en schaduw kunnen kiezen. Zodra de temperaturen een beetje aangenaam worden en de eerste tekenen van de zomer zich aandoen, wordt het druk in onze showroom. Juist vanwege die piek in de bestellingen voor zonwering. En lopen de levertijden helaas op. Vandaar dat we aanraden juist buiten de zomer een bezoek aan onze showroom te brengen. Dan hebben we alle tijd voor u en kunnen we snel leveren. En de prijs? Ook die is zomers.

Lichtinval voorkomen

Met name in de zomer is zonwering voor velen simpelweg een 'must'. Zo wordt hinderlijke lichtinval in het huis voorkomen, drogen de planten niet uit en blijven de temperaturen ook binnen aangenaam. En dat scheelt weer elektriciteitskosten van een ventilator of airconditioning. Ook buitenzonwering is voor velen ideaal. Zo kan - ook al is het hoogzomer en brandt de zon hevig - toch buiten worden gezeten zonder kans op verbranding of 'oververhitting'.

Neem gerust een kijkje op onze website voor een eerste indruk van de vele mogelijkheden die we bieden. Maar liever nog nodigen we u uit in onze showroom waar we onze zonwering graag aan u presenteren. Of het nu herfst, winter, lente of zomer is, zonwering kunnen we altijd leveren.