Header afbeelding

Prijzen Zonwering

De prijzen van zonwering worden bepaald door het type, de formaten, de afwerking en eventuele accessoires dat wordt gekozen. Alleen al de keuze in typen zonwering is groot. We kunnen u talloze oplossingen bieden om het binnen lekker koel en fris te houden. Ook als u in de tuin of op het terras schaduw wenst te creëren, staat een groot assortiment buitenzonwering tot uw beschikking. Op deze website geven we een indruk van de vele zonwering mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Deskundig advies

Wij nodigen u uit onze showroom te bezoeken. Een van onze ervaren adviseurs is u graag van dienst. Vertel ons meer over de zonwering die u wenst, en we voorzien u van een integer en deskundig advies. We kunnen u de laatste modellen zonwering tonen, diverse toepassingen om schaduw te creëren demonstreren en ook meer vertellen over accessoires of prijzen van zonwering.

Snel, goed en volgens afspraak

Van passend advies tot deskundig onderhoud, van secure meting tot vakkundige montage: wij werken snel, goed en volgens afspraak. Wij leveren, monteren en onderhouden zonwering zoals bijvoorbeeld markiezen, screens, rolluiken, knikarmschermen, terrasoverkappingen en lamellen. Kom langs in onze showroom voor een maatwerk advies inclusief nette prijzen voor de zonwering van uw dromen.